Blanes Holiday Apartments
Wij, Marcel en Irene Smit, hebben vakantie-appartementen te huur in Blanes, één van de populairste badplaatsen aan de Costa Brava.

Onze comfortabele Strand Vakantie Appartementen zijn gelegen op slechts 50 meter van het mooie “Platja de Blanes”-strand.

De net zo mooie Zeezicht Appartementen bieden een spectaculair uitzicht over de prachtige Baai van Blanes.logoblanes U kijkt uit op de vissersbootjes die uitvaren en weer terugkeren, op de jachthaven met haar mooie jachten en zeilboten, de wandelpromenade met haar lommerrijke bomen, kilometers strand en natuurlijk de zee tot aan de horizon.

Beide locaties zijn in het historische centrum van Blanes, ver weg van de drukte in de ‘toeristenwijk.’ U verblijft dicht bij de winkels, tapasbars en goede restaurants. Tevens is er een fantastische, dagelijkse markt met verse groenten en fruit.

Onze recentelijk gerenoveerde appartementen zijn gebouwd en ingericht in de karakteristieke Spaans-Catalaanse stijl en bieden alles wat u nodig heeft voor uw verblijf. Geen twee appartementen zijn gelijk, dus bekijk ze allemaal en kies degene die u het meest bevalt.

Blanes is makkelijk bereikbaar met de trein vanaf de luchthaven van Barcelona, en met de taxi vanaf het vliegveld van Girona.

an image